[X] Keer terug naar woningen

tweewoonst te LANGDORP

Nieuwbouw van 2 gekoppelde gezinswoningen op een helling

CONTEXT

Het perceel ligt op de top van een heuvel; op de bouwlijn ligt het terrein ruim 2 m onder het niveau van de straat.

Het gebouw heeft aan de noordzijde een panoramisch uitzicht op een vallei en het erachter liggende landschap.

ARCHITECTUUR

Doorzonwoningen, met een groot schuifraam uitgevend op het zuiderterras en een panoramisch raam op het noorden.
Belvédère onder een metalen zadeldak, met ruime daktuin of dakterras.

CIJFERS

Totale vloeroppervlakte per woning: ca 200 m².

Uitvoering: 1997

Bij gebrek aan openbare riolering is er een eigen waterzuiveringsinstallatie dmv riet.

Detail van voorgevelZicht vanuit zuiderterrasVoorgevelZijgevelZadeldakStraat zichtVerhouding voordeurZicht op tuin